Met kennis en inzicht
bereik je meer!

De termen ‘criminele inmenging’ en ‘ondermijning’ zijn op zichzelf al ingewikkelde termen. Wat wordt ermee bedoeld? Hoe kan in mijn medewerkers weerbaar maken tegen deze ongewenste vormen van criminaliteit? Hoe worden we weerbaar tegen intimidatie en afpersing? Dit zijn relevante vragen waarvoor kennis en inzicht nodig is. 

Om dit inzicht en deze kennis te krijgen worden verschillende trainingen en kennissessies aangeboden aan ondernemers in de sierteeltsector. Deze trainingen zijn gericht op verschillende groepen binnen de organisaties. Denk aan uitvoerders, operationele collega’s, maar ook voor het strategisch management en de directies. Iedereen moet weten wat ondermijning is; criminele inmenging herkennen én vervolgens weten wat ertegen gedaan kan worden.

Voor bedrijven in de sierteeltsector kunnen we diverse trainingen en workshops helpen verzorgen. Laat ons weten wat je behoefte is of welke trainingsvraag je hebt. Stuur ons een email en wij nemen contact met je op.

Meer weten? 

Voor meer informatie over ons aanbod, stuur een e-mail met je vraag en contactgegevens naar ons. We nemen dan contact met je op. Of kijk alvast naar ons huidige aanbod via onderstaande button.

Direct een verdachte situatie melden!

Een verdachte situatie melden kan via de volgende nummers:

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.