Zoek

Met kennis en inzicht
bereik je meer!

De termen ‘criminele inmenging’ en ‘ondermijning’ zijn best al ingewikkelde termen. Wat wordt ermee bedoeld? Hoe kan ik mijn medewerkers weerbaar maken tegen deze ongewenste vormen van criminaliteit? Hoe worden we weerbaar tegen intimidatie en afpersing?

Wij bieden diverse trainingen, scans, controles en kennissessies aan om daarna direct in je bedrijf aan de slag te gaan. Dit om ondermijning zoveel mogelijk te voorkomen. Deze sessies en trainingen zijn gericht op verschillende groepen binnen de organisaties. Maatwerk workshops zijn ook een mogelijkheid.

Meer weten? 

Kijk hieronder voor ons aanbod.

Voor meer informatie, stuur een e-mail met je vraag en contactgegevens naar ons. We horen graag je behoefte of welke kennis- of trainingsvraag je hebt.

Doelgroep
Doelgroep
Kosten
Kosten
Tijdsduur
Tijdsduur

Specifieke kennissessies

Samen met een specialist kijken wij naar jouw specifieke vragen als bedrijf en ondernemer. Denk aan intimidatie, witwassen of corruptie.

Controles met getrainde honden

Een effectief middel om zaken op te sporen is de inzet van speurhonden. Deze methode zorgt voor directe zichtbaarheid en schrikt criminele vaak af.

Cursus ondermijning

Welke signalen krijg je en zie je binnen je bedrijf van criminele inmenging? Hoe kan je dit interpreteren en welke acties onderneem je dan?

Leren van een ex – crimineel

Wie kan beter verwoorden hoe een crimineel denkt en werkt? En waarom ook de sierteeltsector aantrekkelijk is om te misbruiken. In deze sessie vertelt een ex-crimineel zijn verhaal.

Voor meerdere trainingen op het gebied van Cyber security of ondermijning kan je ook terecht bij een van onze partners:

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.