Zoek

Waarom is melden van verdachte situaties zo belangrijk?

Melden is belangrijk om onwenselijke en onveilige situaties te stoppen. Dit is belangrijk om je eigen bedrijf, je medewerkers en omgeving veilig te houden. Melden is niet altijd gemakkelijk, zeker als je je niet veilig voelt. Daarom kan het melden van niet urgente verdachte situaties anoniem via de meld misdaad anoniem (0800-7000). Het kan ook via de bekende politie kanalen, zodat de situatie onderzocht kan worden. Zie hier de nummers.

Waar kan ik verdachte situaties melden?

1. Verdachte situaties melden
Een vermoeden van criminaliteit kun je melden bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via http://meldmisdaadanoniem.nl/

2. Spoed of dreigende situaties
Bij spoed of dreigende situaties altijd 112 bellen!

3. Overleg of sparren?
Heb je een vraag of wil je een bepaalde situatie bespreken, dan kan je ons direct benaderen. Stuur je vraag en gegevens per email naar info@weerbaresierteeltsector.nl. We nemen dan contact met je op.

SPOED?

Bij spoed, meteen 112 bellen!

Meldmisdaad Anoniem

Wil je anoniem een misdaad melden? Dat kan!
Bel naar 0800-7000.

Politie

Je kunt er ook voor kiezen om de politie te bellen.
Bel de politie via 0900-8844.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.