Centrum Weerbare Sierteelt

In het Centrum Weerbare Sierteeltsector komen bestuurlijke en operationele partners bijeen voor kennis- en informatieuitwisseling. Hier wordt samen gewerkt door wijkagenten, douanebeambten en bedrijfsbeveiligers die hier spontaan binnenlopen en door partners die hier samenkomen voor overleg.

Binnenkort openen we naast Aalsmeer ook op de locaties Naaldwijk en Rijnsburg van Royal FloraHolland een Centrum Weerbare Sierteelt.  

Bij vragen of behoefte aan meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Stuur ons een email en wij nemen contact met je op.

Routebeschrijving Aalsmeer

In Aalsmeer, Royal FloraHolland locatie Aalsmeer (adres: Legmeerdijk 313) kunt u parkeren op het parkeerdak P23 WIT. Het gebouw staat ook bekend als Expeditie Centrum Aalsmeer. Ga op het terrein bij Security rechtsaf en volg P23 (hellingbaan oprijden). Parkeer op het parkeerdak nabij P23 WIT, het grote trappenhuis met de aanduiding ‘ingang / bezoekers’. Vanaf hier neemt u de lift of trap naar de 2e verdieping. Als u de deur doorgaat ziet u het Centrum Weerbare Sierteelt aan uw rechterhand. Het Centrum is te herkennen aan het logo van de Weerbare Sierteeltsector.

Direct een verdachte situatie melden!

Een verdachte situatie melden kan via de volgende nummers:

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.