Zoek

Criminele inmenging Weerbare Sierteeltsector

Criminelen maken voor illegale activiteiten gebruik van legale bedrijven en hun diensten. Denk aan transport van verdovende middelen, omkoping of arbeidsuitbuiting. Deze vorm van zware, georganiseerde misdaad ontwricht de samenleving en ondermijnt de rechtsstaat.

Ondermijning vindt overal plaats, ook binnen de transportsector en bij vers logistiek zoals groente, fruit en bloemen. Criminelen bieden geld om hun spullen zoals verdovende middelen, contant geld of wapens vervoerd te krijgen. Ze kopen chauffeurs, logistiek planners en laders om. Ga je één keer hier in mee, kom je er eigenlijk niet meer vanaf!

Wij zijn er om ondernemers en medewerkers bewust te maken van de risico’s en tips te geven wat te doen als het je overkomt. Samen met onze partner Platform Veilig Ondernemen (PVO) regio Den Haag hebben we een korte video gemaakt met adviezen en tips.

Criminele inmenging Weerbare Sierteeltsector

Titel 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Direct een verdachte situatie melden!

Een verdachte situatie melden kan via de volgende nummers:

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.