Zoek

Podcast over
tegengaan ondermijning

Vandaag lanceert de aanpak Weerbare Sierteeltsector een nieuwe podcast serie gericht op bedrijven en ondernemers. Vanuit ervaringsverhalen krijgen ondernemers inzicht in hoe criminelen denken en werken en wat ze zelf nu al kunnen doen in hun eigen bedrijf.

Een van de belangrijkste doelen van de aanpak Weerbare Sierteeltsector is ondernemers in de sector weerbaar maken. Dus zorgen dat zij weten waar ze een risico lopen om door criminelen misbruikt te worden voor illegale praktijken. Dit doet de aanpak en haar partners o.a. door kennis en inzichten te delen. Nu dus ook via een driedelige podcast serie.

“Een podcast is een laagdrempelige manier om verhalen te delen, verhalen uit de praktijk. Je bepaalt zelf wanneer je luistert. Dit is een goede manier om ondernemers, maar ook chauffeurs en Hr-managers te bereiken,” vertelt Bas van Delden, programmamanager Weerbare Sierteeltsector.

In de eerste podcast is een beveiligingsexpert aan het woord om lessen te delen vanuit de bekende zaak `De Groot in Hedel`. Wat er bij groente en fruit gebeurt, kan zomaar bij sierteelt ook plaatsvinden. Samen met twee politiemensen worden tips en aandachtspunten gedeeld.

De recruitment centra van de georganiseerde misdaad zijn de beste die er zijn

Direct een verdachte situatie melden!

Een verdachte situatie melden kan via de volgende nummers:

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.