Search

De impact van ondermijnende criminaliteit op jouw bedrijf

In deze module staan we stil bij wat ondermijnende criminaliteit is, hoe het in de sierteeltsector aanwezig is en welke impact dit heeft op bedrijven en haar werknemers.

Inhoud
Na deze inleiding delen we signalen waarop je kan letten binnen je eigen bedrijf, wat je zelf kunt doen en staan we stil bij het veilig melden van criminele of verdachte situaties die je ziet gebeuren op de werkvloer. Een praktische module met veel ruimte voor samenwerking en interactie. Deze module kan ‘in company’ gegeven worden, maar ook op locatie in ons Centrum voor Weerbare Sierteelt in Aalsmeer.

Wil je je aanmelden of meer informatie?

Direct een verdachte situatie melden!

Een verdachte situatie melden kan via de volgende nummers:

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.