Zoek

Weerbare Sierteeltsector
in KAS Magazine

Op 21 december verscheen in KAS Magazine een artikel waarin wij samen met Bouke Arends, burgemeester van Gemeente Westland en Steven van Schilfgaarde, ceo van Royal FloraHolland uitleggen waarom het belangrijk is om de veiligheid te waarborgen voor iedereen die in de sierteeltsector werkzaam is.

Er werken zoveel enthousiaste mensen vol passie tussen de bloemen en planten. De economische waarde voor Nederland is enorm. Maar helaas maken criminelen graag gebruik van het internationale transport. Vaak worden medewerkers of ondernemers onder druk gezet of afgeperst om aan deze illegale praktijken mee te werken. Samen met al onze partners in de aanpak laten we dit niet gebeuren.

Lees hier het volledige artikel.

Weerbare Sierteeltsector in KAS Magazine

Direct een verdachte situatie melden!

Een verdachte situatie melden kan via de volgende nummers:

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.