Zoek

Verdachte situatie
gemeld

Hoe hou je de sierteeltsector veilig? Dat kan alleen door samen te werken. Zo werd op zondagnacht (van 10 op 11 september 2023) een verdachte situatie gemeld door een medewerker van een transportbedrijf.

Op het terrein van Royal FloraHolland in Naaldwijk reed een opvallend gekleurde vrachtwagen rond zonder oplegger. De medewerker was direct alert, omdat er eerder berichten waren over trailer diefstal.

De vrachtwagen is in de gaten gehouden en deze ging een trailer aankoppelen. Door snel handelen van de beveiliging van Royal FloraHolland en Politie Haaglanden is de trailer klem gezet en direct gecontroleerd. Onder het Nederlandse kenteken verscheen een Litouws kenteken. De chauffeur en bijrijder zitten nog vast voor nader onderzoek. De melder heeft vanuit de beveiliging een terugkoppeling ontvangen en is hartelijk bedankt voor zijn scherpe reactie.

Samen houden we de sierteeltsector sterk en veilig!

Hoe houden we de sierteeltsector veilig? Dat kan alleen door samen te werken en verdachte situaties te melden.

Direct een verdachte situatie melden!

Een verdachte situatie melden kan via de volgende nummers:

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.