Zoek

Succesvolle Week van de veiligheid

Wat doe je als je onder druk wordt gezet door een crimineel? Bijvoorbeeld als ze willen dat je meewerkt aan transport van verdovende middelen. We horen dit vaak terug van allerlei bedrijven. Criminelen ronselen medewerkers in allerlei functies. Dit was het thema van een van de trainingen die wij afgelopen week verzorgden i.s.m. een acteur.

Daarnaast voerden we ook een gesprek met een ex-crimineel. Dit leverde heel veel inzichten op. De hulp die criminelen krijgen, komt vaak van binnenuit door medewerkers. 

Ook gaf onze projectleider Huibert den Butter diverse groepen een toelichting over ondermijning in de sector en op welke signalen je kunt letten binnen je bedrijf.

Zaterdag was de afsluiting van de Week van de veiligheid met de Veiligheidsdag Westland. Wij waren aanwezig op het plein over arbeidsuitbuiting. Dit leverde ook waardevolle gesprekken op.

Direct een verdachte situatie melden!

Een verdachte situatie melden kan via de volgende nummers:

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.