Zoek

Rachel valt binnen Weerbare Sierteeltsector

Toen we de vraag kregen om mee te werken aan het ZAPP programma ‘Rachel valt binnen’ zeiden we natuurlijk ja. Want als Weerbare Sierteeltsector richten we ons op het weerbaar maken van bedrijven, o.a. door het delen van kennis, het vergroten van meldingsbereidheid en het helpen opwerpen van barrières.

Op zondag 14 april liet Rachel in het EO televisieprogramma zien hoe een controle werkt van sierteelt transport. Vele partners zoals de Politie Eenheid Den Haag, Politie Nederland, Royal FloraHolland en Het Twickelerveld B.V. werkten eraan mee. Het is een heel leuk item geworden met vele leerlessen, en niet alleen voor kinderen.

Rachel valt binnen Weerbare Sierteeltsector

Direct een verdachte situatie melden!

Een verdachte situatie melden kan via de volgende nummers:

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.