Search

Privacy statement

In de aanpak Weerbare Sierteeltsector werken politie, Douane, gemeenten Westland, Katwijk, Aalsmeer en Uithoorn, de opsporingsdiensten en Arrondissementsparketten van Den Haag en Amsterdam-Amstelland en private partijen als Royal FloraHolland samen tegen ondermijning. Wij werken volgens de geldende privacywetgeving en gaan zorgvuldig en vertrouwelijk om met persoonsgegevens via deze website.

Verwerking persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie over een persoon bevatten en naar die persoon te herleiden zijn, waaronder online-gegevens zoals een IP-adres. We verwerken enkel persoonsgegevens (zoals naam, telefoonnummer, email of postadres) wanneer je deze via telefonisch of via e-mail aan ons verstrekt. 

 

Waarvoor gebruikt de werkgroep persoonsgegevens?

Wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend indien je jouw gegevens hebt achtergelaten met het verzoek of wij contact met je op willen nemen. We verwerken jouw persoonsgegevens in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en zal dat louter voor beperkte, expliciete en rechtmatige doeleinden doen. We zullen persoonsgegevens niet gebruiken voor enig ander doel dan het doel waarvoor de persoonsgegevens oorspronkelijk hebben verkregen, tenzij je ons vooraf toestemming voor verleent.

 

Bewaren van persoonsgegevens

Wij bewaren de ontvangen persoonsgegevens niet langer dan echt nodig is of wettelijk geregeld is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld. Indien je een contactverzoek hebt ingediend, bewaren wij jouw gegevens niet langer dan 6 maanden. 

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij verstrekken jouw persoonsgegevens alleen, met jouw toestemming, aan derden als dat nodig is om jouw verzoek af te handelen, tenzij wij moeten voldoen aan wettelijke verplichtingen en/of verlenen van assistentie aan onderzoek door toezichthouders. Deze derden zullen jouw gegevens ook beschermen en niet voor andere doeleinden gebruiken.

 

Welke rechten heb je?

Op basis van de GDPR/AVG heb je diverse rechten ten aanzien van jouw persoonsgegevens. Dit zijn:

  • het recht op inzage in de persoonsgegevens die we verwerken
  • het recht op rectificatie van jouw persoonsgegevens als die feitelijke onjuistheden bevatten
  • het recht op de verwijdering van jouw persoonsgegevens
  • het recht op inperking van de verwerking van jouw persoonsgegevens
  • het recht op de overdraagbaarheid van jow persoonsgegevens
  • het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens
  • het recht om jouw toestemming voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in te trekken

Als je deze rechten wenst uit te oefenen kun je daartoe een verzoek bij ons indienen via info@weerbaresierteeltsector.nl. Mogelijk vragen wij je om bewijs van jouw identiteit.

Als je niet tevreden bent met de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken, heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Informatie

Bij vragen, zijn wij bereikbaar via info@weerbaresierteeltsector.nl

Meer informatie vind je op Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Direct een verdachte situatie melden!

Een verdachte situatie melden kan via de volgende nummers:

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.