Zoek

Prima samenwerking tijdens controle in Limburg

Zowel via de lucht, de havens en over de weg worden verdovende middelen ons land binnengebracht en ook weer uitgevoerd. Criminelen maken misbruik van de goed georganiseerde logistiek in Nederland. Dit gebeurt ook in de transporten van de sierteeltsector. Om bij te dragen aan de veiligheid in de logistieke sector en in de sierteelt, houden onze partners regelmatig controles en faciliteren wij met onze aanpak waar kan.

Afgelopen week hebben de partners van Weerbare Sierteeltsector met elkaar een controle uitgevoerd in Limburg. Dit was een prima samenwerking van o.a. Nederlandse Arbeidsinspectie, Royal Netherlands Marechaussee, Politie eenheid Amsterdam, Politie Eenheid Den Haag, Politie eenheid Limburg, Douane Nederland, Kwaliteits-Controle-Bureau en Politie Landelijke Eenheid. Zij hebben met elkaar het wegtransport vanaf de luchthavens Luik en Maastricht Aachen Airport in Limburg gecontroleerd. De samenwerking levert ons veel informatie op rondom het vervoer, de lading en mogelijke misstanden.

Prima samenwerking tijdens controle in Limburg

Direct een verdachte situatie melden!

Een verdachte situatie melden kan via de volgende nummers:

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.