Zoek

FloraHolland over samenwerking Weerbare Sierteeltsector

Een van onze partners van het allereerste begin is Royal FloraHolland. De bloemenveiling werkt al vanaf de start mee in onze aanpak teneinde een veilige werkomgeving te creëren voor medewerkers, kopers, kwekers en bezoekers. In de aanpak wordt ook samenwerkt met o.a. gemeenten, politie, Transport Logistiek Nederland en het team van Transport Facilitated Organized Crime (TFOC).  “Alleen door samen te werken kunnen we de criminaliteit terugdringen,” zegt CEO Steven van Schilfgaarde in een artikel in de Ledenkrant van Royal FloraHolland van afgelopen week.

Hij geeft in het artikel aan een steeds beter beeld te krijgen van de kwetsbaarheden van de sector. “Door het delen van inzichten en informatie kunnen we ons steeds beter verweren en actie nemen,” zegt Van Schilfgaarde. Maar ook het imago van de sector is een reden om actief te participeren in de aanpak Weerbare Sierteeltsector. “We doen het niet alleen voor onze eigen medewerkers, maar voor alle gebruikers van onze hubs en uiteindelijk voor de hele sector. De Nederlandse sierteelt is uniek in de wereld en vormt een enorm belangrijke draaischijf. Het gaat dus ook om de reputatie van de sector als geheel en het beschermen van onze toekomst.”

Artikel Weerbare Sierteeltsector in Ledenkrant Royal FloraHolland

Direct een verdachte situatie melden!

Een verdachte situatie melden kan via de volgende nummers:

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.