Zoeken

Save the date: in gesprek over georganiseerde misdaad

Een veilige sierteeltsector is ons gezamenlijke belang! Wij zien dat criminelen steeds vaker de sierteelt misbruiken voor eigen gewin. Denk aan smokkel van drugs en wapens, afpersing, corruptie en witwassen. Maar denk ook aan wietplantages in kassen en schuren of locaties die voor synthetische drugs worden ingezet. Wat gebeurt er met u als ondernemer en met uw werknemers als u hiermee te maken krijgt? Welke impact heeft dit op uw bedrijf, op uw imago, concurrentiepositie, maar ook op uw eigen veiligheid en die van uw medewerkers?

Over deze en andere stellingen gaan de gemeente Westland samen met de aanpak Weerbare Sierteeltsector graag met u het gesprek aan op dinsdag 19 november. De middag zal geopend worden door burgemeester Bouke Arends. De vier tafelvoorzitters komen uit de sector zelf. Daarnaast zullen zowel politie als Royal FloraHolland aanwezig zijn.

U bent 19 november van harte welkom bij het World Horti Center, aanvang: 15.00 uur.

In gesprek over georganiseerde misdaad in de sierteelttsector

Direct een verdachte situatie melden!

Een verdachte situatie melden kan via de volgende nummers:

  • Bij spoed bel 112
  • Meldmisdaad Anoniem 0800 7000
  • Bel politie via 0900 8844
  • Ben je op het terrein van Royal FloraHolland?
    Meld het bij de 
    securityafdeling.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.