Zoeken

Week van de veiligheid: tijd voor een goed gesprek over ondermijning

Deze week was het Week van de Veiligheid. Tijd voor een goed gesprek over veiligheid op de werkvloer bij locaties van Royal Flora Holland. Want wat is veiligheid, hoe herken je signalen van ondermijnende criminaliteit en waar kun je deze melden? Want iedereen wil een veilige en plezierige werkomgeving en kan hier ook aan bijdragen.

Bij een barista bar met lekkere koffie, thee en chocomelk spraken we logistiek medewerkers en kopers over signalen van mogelijke criminele inmenging. Want met elkaar zie je meer dan dat alleen politie kan zien of de security teams.

Naast goede koffie ontving iedereen een mini flyer en lekker chocolade met meer info en een QR code over melden van signalen. Medewerkers reageerden enthousiast op zowel de koffie als de informatie die ze kregen tijdens de gesprekken.

De WOS heeft er een mooi item gemaakt. Klik hier om het nieuwsitem te bekijken.

Ook Algemeen Dagblad editie Westland heeft er een artikel over geschreven: “Drugs, wapens en cash geld kunnen zomaar vervoerd worden tussen partijen bloemen en planten. Royal FloraHolland en de politie doen hun uiterste best om dit soort ondermijnende criminaliteit aan te pakken. Dat doen ze samen onder de vlag van de aanpak Weerbare Sierteeltsector. Dat kunnen ze niet alleen, maar hebben daar de ogen en oren van de honderden medewerkers op de grote marktplaats keihard bij nodig.”

Aandacht voor ondermijning in de Week van de Veiligheid

Direct een verdachte situatie melden!

Een verdachte situatie melden kan via de volgende nummers:

  • Bij spoed bel 112
  • Meldmisdaad Anoniem 0800 7000
  • Bel politie via 0900 8844
  • Ben je op het terrein van Royal FloraHolland?
    Meld het bij de 
    securityafdeling.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.